24/07/2024

Miquel Roig de Figueres ha estat el guanyador d'un pack d’una estada, activitat i productes al riu Ter entre tots els carnets de la Ruta del Ter rebuts i segellats correctament des de l’últim sorteig, el juliol passat, i fins aquest 23 de juliol a les 2 del migdia. El sorteig va tenir lloc el 24 de juliol a la seu administrativa de Manlleu, en un acte públic, on tots els participants havien estat informats i convidats a assistir-hi.

El sorteig d’aquesta edició incloïa:

- pack per a dues persones d'estada en règim allotjament i esmorzar en habitació doble a l'hotel Solana del Ter de Ripoll.

- Un viatge d’anada i tornada per a dues persones amb el telecadira Jordi Pujol de Vallter (Setcases) durant la temporada d’estiu 2024.

- Obsequi del llibre "Petjades del Ter".

- Obsequi d'una bossa de la Ruta del Ter.

El carnet de la Ruta del Ter es pot trobar en el fulletó de la Ruta del Ter (disponible en oficines de turisme del llarg del traçat i establiments col·laboradors) o també te’l pots descarregar a Internet, aquí (a la página web, www.rutadelter.cat, podràs consultar les bases del sorteig i el funcionament del carnet).